3 Ağustos 2011 Çarşamba

Abim

 Millet abisi olsun diye ölüp biter kuzenlerini milletle abim abim diye tanıştırır.Ben de bi abi var başa bela eve gelir bilgisayardan kalk ,bana yemek getir , bana su getir.Odadan odaya bağrır ''Nurhaaaaaaaaaaaaaaaaan ''diye bi giderim su getir der.O an kafasına bi tane patlatasım gelir ama dayaka yemekten korkuyorum :)))
    Bazen onun varlığından mutlu oluyorum.İçimden 'bi abim var bana bişey olmaz karışan olursa söylerim.' diyorum ama şu ana kadar kimseyi söylemedim söylemem de zaten.O beni güçlü bi kız olarak biliyor gerekirse kavga edeceğimi ve hatta karşımdaki döveceğimi de biliyor.
   
 Hayır anlamıyorum ki bi abi güzel bi kız kardeşi olmasını istemez mi ?Göz kalemi sürme diye bas bas barıyo.Neden diyorum sürme diyo ben anlamıyorum anlayan varsa bana da anlatsın.
     ' Gece dışarda görmicem  ,onunl akonuşma  ,dar pantolon giyme, makyaj yapma, o t-shirti bi daha üstünd egörmicem' gibi kısıtlamalar getiriyo salak salak.
     Bide annemi babamı geçtim bi bişey yaparken bi yere giderken ondan da izin alıcakmışım.Yok canım başka bi derdin ??
   Geçen yaz koluma hint kınasıyla 1907 yazdırdım beyefendi beşiktaşlı mıdır bilinmez bi ton azar işittim hayır ilk söylediği kelimede ''sen kime sordunda yaptırdın'' oldu.Başka işim yoktu bide senden izin alıcaktım sanki onun kolu allahım yaa.
   Neyse abi burdan sana sesleniyorum adam ol beni deli etme!! Bana karışamazsın ben sana karışıyomuyum ? Herşey karşılıklı olsun sende bana karışma.
   Neyse bu benim ilk yazım oldu.Bu yazımıda abim için yazdım.Abim bu yazımı görmiceği için adam ol falan yazdım inş de görmez yoksa gıkkk gider kafam :D:D:DDD

2 yorum:

  1. Çok şirin bir yazı. Milyonlarca yapay bilginin yanında çok samimi bir konuşma... Keyif almışam:)) İnşallah bu yazıyı abin görmez:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Bencede inşallah görmez :D

    YanıtlaSil